Etiket Sonuçları: erasmus

Şbt

19,20,21 Şubat 2024 tarihlerinde okulumuzu ortak okulumuzdan 17 öğrenci, 2 öğretmen ve 11 okul müdürüyle ziyarete gelen kafileyle öğrencilerimizin de katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımı ile Erasmus+’ın görünürlüğünün artırılması amacıyla tüm dünyada Ekim ayında düzenlenen bir iletişim kampanyası olan #ErasmusDays okulumuzda birçok etkinlik ve gösteriyle beraber kutlandı.

Ekm

Erasmus Days projemiz kapsamındaki açılış etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Feyzullah SERT ve Şube Müdürümüz Nülüfer İNAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Haz

Erasmus projemizin kabul edilmesinden dolayı okulumuz konferans salonunda maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Erasmus + akreditasyon toplantımızı gerçekleştirdik.

May

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından AB Erasmus akreditasyon toplantısı okul müdür ve müdür yardımcımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

May