Hedef LGS İl Zümre Toplantısına Katılım Sağlandı

Hedef LGS projesi kapsamında Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen İstanbul il zümre toplantısına katılım sağlandı.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İL BAZLI HEDEF YKS-LGS ZÜMRE KURULU TOPLANTISI

Toplantı Tarihi: 17.01.2024                                                                                                                                                                                                           Toplantı Saati: 14.00

Toplantı Yeri: Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Destekleme ve Yetiştirme Kursları

2. Üst Öğrenime hazırlık çalışmaları

3. Kamplar

4. DÖGM tanıtım faaliyetleri

5. Sınav soru rehberliği çalışmaları

ALINAN KARARLAR

1. Okullarımız imkanları dahilinde kış kampı ve ara dönem kampları gerçekleştireceklerdir.

2. Okullarımızda deneme sınav takvimleri Hedef LGS platformunda paylaşılacak, deneme sonrasında analiz çalışmaları yapılmaya devam edilecektir.

3. Okullarımızdaki öğrencilerin kazanım eksiklerine yönelik soru çözümü sağlanacak, bu konuda yapay zekadan destek alınacaktır.

4. Öğrenci ile birebir takip ve desteğin sağlandığı mentörlük sistemine devam edilecektir.

5. İyi örnekler DÖGM ile paylaşılacaktır.

6. İstanbuldaki imam hatip liselerinin tanıtımı yapılacak, gezi düzenlenecektir.

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 01:03 - Görüntülenme: 15

Etiketler :