E-TWİNNİNG

Nis

Projemizin işbirlikçi çalışması olan sanal müzemizi aşağıdaki linke tıklayarak gezebilirsiniz.

Sanal Müze

Nis

Karma takım çalışması sonucunda şiir kitabı oluşturduk. Proje ortaklarının öğrencilerine şiir kitabımızı seslendirdik.

Şiir Kitabımız

Nis

Ortaokulda İlk Günüm projesi kapsamında karma gruplar oluşturup takım çalışmaları gerçekleştirdik. Karma grup çalışması sayesinde 3 adet hikaye ve 3 adet şiir oluşturuldu. Okulumuz öğretmenlerinden Gaye Kayar'ın hazırladığı hikaye kitabına ulaşmak için linki tıklayabilirsiniz.

Ortaokulda İlk Günüm Hikaye Kitabı

Nis

Kitapların şarhı bitmez projemiz için hazırlanan logo tasarımları ve seçilen logomuz

Nis

Ortaokulda ilk günüm projemiz için yapılan logo çalışmalarımız ve seçilen logomuz.

Nis

'Penpal Friendship: Celebrate Turkish and French Culture' e-twinning projemiz kapsamında ikinci etkinliğimizi tamamladık. Öğrencilerimiz Fransa'dan eşleştikleri mektup arkadaşlarıyla birbirlerinden bağımsız birebir sanal sohbet odalarında İngilizce oryantasyon etkinliği gerçekleştirdi. Fransız mektup arkadaşlarına çeşitli sorular soran ve onların sorularını spontane biçimde cevaplayan öğrencilerimiz etkinlik boyunca İngilizce konuşarak projemizin amaçlarından birisi olan konuşma becerilerini pratik etme şansını elde ettiler.

Nis

'Penpal Friendship: Celebrate Turkish and French Culture' e-twinning projemiz kapsamında ilk etkinliğimizi tamamladık. Öğrencilerimiz Fransa'daki arkadaşlarıyla Google Meet üzerinden İngilizce dilinde tanıştı.Projenin amacı; Fransız ve Türk öğrencilerin arkadaşlık kurarak birbirleriyle kültür alışverişinde bulunması, web 2.0 araçlarını kullanarak kültürel elementleri tanıtmaları ve İngilizce konuşma becerilerini pratik etmelerini sağlamaktır.

Şbt

E-twinning "Ortaokulda İlk Günüm" projeesi kapsamında öğrencilerimize web araçlarından Voki anlatıldı. öğrencilerin avatar oluşturup kendilerini tanıtmaları sağlandı.