UNESCO KARDEŞ OKULLAR ARASINA KATILDIK

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu olarak UNESCO kardeş okulları ağı projesine uygun şartları sağlayarak dahil olduk ve bu kapsamda Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu ile kardeş ortak okul olduk.

UNESCO kardeş ortak okulları ağı, çocukların ve gençlerin zihinlerinde barışı korumak, uluslararası anlayışı, kültürlerarası diyaloğu sağlamak üzere sürdürülebilir kalkınma hedeflerini de ele alırken yenilikçi ve kaliteli bir eğitim vermeyi amaçlar.

Bizler de Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu olarak kardeş okulumuzla birlikte bu kapsamda çeşitli proje çalışmaları yürütmeye ve dünya barışına katkıda bulunmaya devam etmek üzere ortaklık anlaşmasına vardık. İki farklı ülke olarak tek bir ortak amaca hizmet edeceğimiz bu anlamlı projenin amacına en güzel şekilde ulaşmasını temenni ederiz.

05-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 20:23 - Görüntülenme: 58