T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: afiş

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Nimet Akçeken´in rehberliğinde 6. sınıflarda Zararlı Alışkanlıklar ünitesi kapsamında Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele konulu afiş çalışmaları yapıldı.

Ara

Türkçe dersi kapsamında öğretmenimiz Tuğba Şahin´in rehberliğinde 7. sınıf öğrencilerimizle alfabetik sırayla Deyimleri Resmediyorum etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bu hagta G harfi ile başlayan deyimleri resimlerle anlatmaya çalıştılar. Faaliyet kapsamında yapılan çalışmaların sınıf panolarında sergilenmesi sağlandı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Su Elçileri Eğtim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında ´´Su Elçileriyiz, Suyun Bekçileriyiz´´ konulu resim, afiş ve hikaye yarışması düzenlenmiştir. 6-H sınıfı öğrencilerimizden Lale KOÇ ilçemizde gerçekleştirilen değerlendirme sonucu afiş dalında birincilik elde etmiştir.   Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Kalite Takip Sistemi´nin "Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı"na yönelik,  kabiliyetli öğrencimiz Lale KOÇ´u yarışmaya yönlendiren ve çalışmalarının takibini yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimizi de başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.