T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: birinci

Ara

03-07 Aralık tarihlerinde okulumuz konferans salonunda Sınıflar Arası Matematik Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışma sonucuna göre sabah grubun 7. sınıfları arasında 7-J birincilik elde etmiştir.

Öğrencilerimizi ve çalışmalarına rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinin oylarıyla belirlenen Kasım ayı birincileri seçildi.

5. Sınıflar: 5/I Ebrar EROĞLU

6. Sınıflar: 6/E Mehmet Emin ACIR

7. Sınıflar: 7/F Selman DEVİM

8. Sınıflar: 8/H Seda YAZICI

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenimiz Niğmet Akçeken rehberliğinde 6. sınıflarımız arasında Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında En Güzel Pano Hazırlama Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmanın kazananı 6/J sınıfı oldu. Sınıf panosu tasarımlarıyla sınıflarına birincilik getiren öğrencilerimiz Esmanur Keleş, Feyza Eslem Kara ve Efdal Aracı´yı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

 

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Su Elçileri Eğtim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında ´´Su Elçileriyiz, Suyun Bekçileriyiz´´ konulu resim, afiş ve hikaye yarışması düzenlenmiştir. 6-H sınıfı öğrencilerimizden Lale KOÇ ilçemizde gerçekleştirilen değerlendirme sonucu afiş dalında birincilik elde etmiştir.   Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Kalite Takip Sistemi´nin "Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı"na yönelik,  kabiliyetli öğrencimiz Lale KOÇ´u yarışmaya yönlendiren ve çalışmalarının takibini yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimizi de başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.

Tem

26.05.2017 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde İmam Hatipler Arası Masa Tenisi 1. lik Ödülü´nü aldık. Galibiyetlerinden ötürü öğrencilerimiz Selahattin TEK, Uğurcan KAZKONDU, Berat MEMİÇ ve Yasin AYAN´ı tebrik eder; çalışmalarına rehberlik eden öğretmenimiz Asım TUNGAÇ´ı kutlarız.

Nis

Esenler Belediyesi ile Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa yürüttüğü ´´Kutlu Doğum Yarışmaları´´ kapsamında düzenlenen ´´Hz. Muhammed´e Mektup Yazma´´ konulu yarışmada  8/H sınıfı öğrencilerimizden Emine Rümeysa AVCI yazdığı mektupla birincilik elde etti. Öğrencimizi tebrik ediyor, hayat boyu başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimize çalışmalarında rehberlik eden Türkçe öğretmenlerimiz Ferdi GÜLER ve Elif DEMİREL´i de tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

´Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları-3/ Hz. Muhammed´in (s.a.v.) Hayatı´ konulu bilgi yarışmasında 6-J sınıfı öğrencilerimizden Funda GÖKTEKİN İstanbul İl Birinciliği ve Türkiye 23.lüğü elde ederken; 7-J sınıfı öğrencilerimzden Ayşe Serra GÜMÜŞTAKIM İstanbul İl 7.si oldu. Öğrencilerimizi ve onların yarışmaya hazırlanmasında emeği olan öğretmenimiz Recep GÖRGEÇ´i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.