T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: imam hatip

Ekm

İmam Hatipler Haftası nedeniyle ilçemiz Kadir Topbaş Kültür Merkezinde program düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nın Türkiye Finalleri Sınavı'nda okulumuz göstermiş olduğu başarıdan dolayı "Başarı Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda uygulamaya başlanan yoğunlaştırılmış yabancı dil programının ilk adımı olan merkezi seviye tespit sınavı okulumuzda yapıldı.  

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiyede olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkür ederiz. 

 

Tem

İstanbul genelinde yapılan Teknoloji Takımı Seçme Sınavını okulumuz öğrencilerinden Muhammet Fatih KAYA başarıyla geçerek proje hazırlayıp sundu. Projesini de başarılı bir şekilde tamamlayıp geleceğin teknoloji yıldızları arasına girmeye hak kazandı. 

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

Nis

Esenler Belediyesi ile Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa yürüttüğü spor müsabakalarının Güreş Şampiyonasında 6-A sınıfı öğrencilerimizden Alperen ÇÜNGÜR 59 kg.´da on yarışmacı arasından ikincilik elde etti. Öğrencimizi ve çalışmasında emeği geçen öğretmeni Birol ARSLAN´ı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Nis

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya´da düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası müsabakalarında 6-J sınıfı öğrencilerimizden Esma KURT Yıldız Kızlar 29 kg.´da grubunda üçüncülük elde etti.

Ock

Türkçe öğretmenlerimizden Elif DEMİREL´in 5. sınıf öğrencileriyle  gruplar halinde hazırladığı Karagöz - Hacivat gölge oyunu Anadolumuzdaki kültürel değerlerimizi daha yakından tanımak ve hatırlamak adına canlandırıldı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.