T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: konuşma

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra Aksöz´ün rehberliğinde 5/I sınıfında Fen Bilimleri dersinde Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme Kuvveti ünitesi kapsamında öğrencilerimiz bilimsel yöntemleri kullanarak hava direncini keşfettiler. Çalışma kapsamında öncelikle öğrencilerimizle araştırma sorusu ve hipotezler belirlendi. Ardından deneyde kullanılan değişken belirlenerek hipotezler test edildi ve sürtünme kuvvetinin etkisi grupça tartışıldı. 

Eğitici ve keyifli çalışmalarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder; ilerleyen çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

18.12.2018 Pazartesi günü 14:00´te Okul Müdürümüz Kamuran Karışma ve Matematik Öğretmenimiz Ahmet Adil Adal´la birlikte Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi´nde 2023 Vizyonu İstanbul Buluşması adlı programa katıldık. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, vizyon belgesi doğrultusunda planlanan ve gerçekleştirimeye başlanan eğtim atılımları hakkında bilgi verdiler.

Ara

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra Aksöz´ün rehberliğinde 5/I sınıfında Fen Bilimleri dersinde Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme Kuvveti ünitesi kapsamında öğrencilerimiz dinamometreyle ölçümler yapıp, ölçüm sonuçlarını raporlaştırma ve tartışma imkânı buldular. Öğrencilerimiz etkinlik sonunda dinamometrelerin yapısını ve çalışma prensiplerini kavradılar.

Eğitici ve keyifli çalışmalarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder; ilerleyen çalışmalarında başarılar dileriz.

May

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı  ´´Kardeşlik Antlaşması´´ projemiz başvuruları tamamlanan 1548 proje arasından Değerler Eğitimi alanında seçilerek, sergilenmeye hak kazandı.

İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde okulumuz adına kurulu stantta Okul Müdürümüz Doğan HAKLI, öğrencilerimiz Emirhan KESTİ, Haktan ACAR, Muhammet Ozan DURDU, Yasin YAVUZ ve projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kevser UYSAL tarafından projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer YILDIZ tarafından ödül töreni gerçekleştirildi.