T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: sonuç

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra Aksöz´ün rehberliğinde 5/I sınıfında Fen Bilimleri dersinde Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme Kuvveti ünitesi kapsamında öğrencilerimiz bilimsel yöntemleri kullanarak hava direncini keşfettiler. Çalışma kapsamında öncelikle öğrencilerimizle araştırma sorusu ve hipotezler belirlendi. Ardından deneyde kullanılan değişken belirlenerek hipotezler test edildi ve sürtünme kuvvetinin etkisi grupça tartışıldı. 

Eğitici ve keyifli çalışmalarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder; ilerleyen çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra Aksöz´ün rehberliğinde 5/I sınıfında Fen Bilimleri dersinde Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme Kuvveti ünitesi kapsamında öğrencilerimiz dinamometreyle ölçümler yapıp, ölçüm sonuçlarını raporlaştırma ve tartışma imkânı buldular. Öğrencilerimiz etkinlik sonunda dinamometrelerin yapısını ve çalışma prensiplerini kavradılar.

Eğitici ve keyifli çalışmalarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder; ilerleyen çalışmalarında başarılar dileriz.

May

´Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları-3/ Hz. Muhammed´in (s.a.v.) Hayatı´ konulu bilgi yarışmasında 6-J sınıfı öğrencilerimizden Funda GÖKTEKİN İstanbul İl Birinciliği ve Türkiye 23.lüğü elde ederken; 7-J sınıfı öğrencilerimzden Ayşe Serra GÜMÜŞTAKIM İstanbul İl 7.si oldu. Öğrencilerimizi ve onların yarışmaya hazırlanmasında emeği olan öğretmenimiz Recep GÖRGEÇ´i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.