T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: sunum

Haz

Ara

Türkçe Öğretmenlerimiz Mine Barlık ve Demet Velioğlu rehberliğinde öğrencilerimizle sınıf ortamında Karagöz ve Hacivat Oyunu canlandırıldı. Geleneksel oyunlarımızı yaşatmaya çalışan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutlar; çalışmalarının devamını dileriz.

Ara

İstanbu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde yürütülen Veli Akademileri´nde bu ay Hemşire Hilal ARAÇ´ı ağırlıyoruz. 17 Aralık´ta beslenme düzenimize doğru bir yön verebilmek için sizleri okulumuz konferans salonuna bekliyoruz.

 

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında öğretmenimiz Firdevs Tuğba Ekiz´in rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz tarafından Kur´an-ı Kerim´de Adı Geçen Peygamberler´i tanıtan sunum etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ara

Peygamberimizin Hayatı dersi kapsamında öğretmenimiz Esranur Aygün rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından Ebu Eyyub el-Ensarî´yi tanıtan sunum etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ara

02.12.2018 Pazar günü tüm sınıflarımızda velilerimize yönelik olarak Okulda Diyabet Eğitimi Programı kapsamında diyabet konusunda farkındalık ve bilgilendirme amaçlı sunum gerçekleştirildi.

May

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı  ´´Kardeşlik Antlaşması´´ projemiz başvuruları tamamlanan 1548 proje arasından Değerler Eğitimi alanında seçilerek, sergilenmeye hak kazandı.

İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde okulumuz adına kurulu stantta Okul Müdürümüz Doğan HAKLI, öğrencilerimiz Emirhan KESTİ, Haktan ACAR, Muhammet Ozan DURDU, Yasin YAVUZ ve projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kevser UYSAL tarafından projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer YILDIZ tarafından ödül töreni gerçekleştirildi.