Etiket Sonuçları: tanıtım

19.12.2018 Çarşamba günü Müdür Yardımcımız Ayşegül Gekiş ve Türkçe öğretmenimiz Mine Barlık´ın rehberliğinde öğrencilerimizle İSKİ Genel Merkezi´ni ziyaret ettik. Gezi kapsamında öğrencilerimiz İSKİ´nin çalışma alanları, suyun tasarruflu kullanımı ve arıtma tesisleri pek çok konuda bilgi edindiler.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında öğretmenimiz Firdevs Tuğba Ekiz´in rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz tarafından Kur´an-ı Kerim´de Adı Geçen Peygamberler´i tanıtan sunum etkinlikleri gerçekleştirildi.

Peygamberimizin Hayatı dersi kapsamında öğretmenimiz Esranur Aygün rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından Ebu Eyyub el-Ensarî´yi tanıtan sunum etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı  ´´Kardeşlik Antlaşması´´ projemiz başvuruları tamamlanan 1548 proje arasından Değerler Eğitimi alanında seçilerek, sergilenmeye hak kazandı.

İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde okulumuz adına kurulu stantta Okul Müdürümüz Doğan HAKLI, öğrencilerimiz Emirhan KESTİ, Haktan ACAR, Muhammet Ozan DURDU, Yasin YAVUZ ve projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kevser UYSAL tarafından projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer YILDIZ tarafından ödül töreni gerçekleştirildi.