T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: şenlik

Şbt

 14.02.2019 Perşembe günü okulumuz Kız Futsal Takımı İbrahim Turhan Anadolu Lisesi´nin spor salonunda gerçekleştirilen Esenler İlçe Spor Şenlikleri Futsal Yıldız Kızlar kategorisi ikinci eleme maçında rakibini 6-0 yenerek finalde yarışmaya hak kazandı. 

          Kız Futsal takımımızı ve öğretmenleri Volkan Süslü´yü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

 12.02.2019 Salı ünü okulumuz Kız Futsal Takımı İbrahim Turhan Anadolu Lisesi´nin spor salonunda gerçekleştirilen Esenler İlçe Spor Şenlikleri Futsal Yıldız Kızlar kategorisi ikinci eleme maçında rakibi Menderes Ortaokulu´nu yenerek yarı final maçlarında yarışmaya hak kazandı. 

          Kız Futsal takımımızı ve öğretmenleri Volkan Süslü´yü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

Şbt

 11.02.2019 Pazartesi günü okulumuz Kız Futsal Takımı İbrahim Turhan Anadolu Lisesi´nin spor salonunda gerçekleştirilen Esenler İlçe Spor Şenlikleri Futsal Yıldız Kızlar kategorisi ilk eleme maçında rakibini yenerek bir üst turda yarışmaya hak kazandı. 

          Kız Futsal takımımızı ve öğretmenleri Volkan Süslü´yü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

May

Temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetler kapsamında yer alan TÜBİTAK Bilim Fuarları, bir yarışma etkinliği değil, öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrencilerin, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşamaları amaçlamaktadır.

Her yıl katıldığımız Tübitak 4006;idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldığı Tübitak 4006 Bilim Fuarında sergilenmektedir.

 Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrencilerimize ve fuara ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ederiz.