5-G Sınıfı Yerli Malı Etkinliği gerçekleştirdi. Katkı sağalayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencimiz 5/H sınıfından Aişe Hilal Gündoğdu ve Cansu Boztürk evlerinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Tuğba Kevser Uysal ve Esranur Aygün tarafından öğrencimiz 7/J sınıfından Aleyna Akgün evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Öğretmenimiz Tuğba Kevser Uysal´ın rehberliğinde 6/K sınıfı öğrencileriyle Namaz İbadeti ünitesinde Namazın İçindeki ve Dışındaki Şartlar konusu kapsamında 12´dir Namazın Farzı adlı çalışma gerçekleştirildi.

Okulumuz okuma grubu öğretmenleri Aralık ayında, Orhan Pamuk´un Benim Adım Kırmızı isimli eserini okuyarak müzakere etti.

Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenimiz Mümine Altıparmak rehberliğinde kız öğrencilerimizle atık malzemeleri kullanılarak bez bebek yapma çalışmaları gerçekleştirildi.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmenimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencilerimiz 5/H sınıfından Fatma Bayar ve Dilara Zeynep Caner evlerinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Türkçe Öğretmenlerimiz Demet Velioğlu´nun rehberliğinde 5. sınıf öğrencilerimizle ´´Atasözleri ve Anlamlarını Öğreniyorum´´ adlı pano çalışmaları gerçekleştirildi.

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra Aksöz´ün rehberliğinde 5/I sınıfında Fen Bilimleri dersinde Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme Kuvveti ünitesi kapsamında öğrencilerimiz dinamometreyle ölçümler yapıp, ölçüm sonuçlarını raporlaştırma ve tartışma imkânı buldular. Öğrencilerimiz etkinlik sonunda dinamometrelerin yapısını ve çalışma prensiplerini kavradılar.

Eğitici ve keyifli çalışmalarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder; ilerleyen çalışmalarında başarılar dileriz.

12.12.2018 Çarşamba günü 8/H sınfı öğrencileriyle İngilizce dersinde öğretmenlerimiz Tahir Keçeci ve Neslihan Yavuz rehberliğinde MasterChef Yarışması gerçekleştirildi. Faaliyet kapsamında öğrencilerimiz mutfağa özel terimleri, kelime kalıplarını ve fiilleri en iyi şekilde kullanarak tarifler eşliğinde kuymak ve menemen gibi yöresel yiyecekleri pişirmek için yarıştılar. Yarışma sonunda yapılan yemekler öğretmenlerimiz tarafından tadılarak değerlendirildi.

Keyifli çalışmalarından ötürü öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutlar; başarılar dileriz.

TÜGVA İstanbul Ortaokul Koordinatörlüğünde okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Münazara Yarışması´nın Yarı Finali gerçekleştirildi. Okulumuz münazara grubu öğrencileri rakip okulumuz Şehit Muhammet Aksu Ortaokulu´na galip gelerek yarışmayı birincilikle tamamladı.

Türkçe öğretmenlerimiz Emel Yılmaz ile Ömer Faruk Özdemir´i  ve yarışmacı öğrencilerimizi tebrik eder; Kadir Topbaş Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilecek final yarışmasında kendilerine başarılar dileriz.

Okulumuzda Avukat Tuğba ARSLAN ı ağırladık. Teknolojinin aşırı kullanımından madde bağımlılığına kadar pek çok alanda bizi esir eden bağımlılıklarımızı konuştuğumuz konferansımızı velilerimiz ilgi ile takip etti. Bir sonraki konferans 17 Aralık Pazartesi günü saat 14.00 te gerçekleşecektir.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmenimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencimiz 5/H sınıfından Ebral Şevük´ü evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

03-07 Aralık tarihlerinde okulumuz konferans salonunda Sınıflar Arası Matematik Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışma sonucuna göre sabah grubun 7. sınıfları arasında 7-J birincilik elde etmiştir.

Öğrencilerimizi ve çalışmalarına rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Önder İmam Hatipliler Derneği´nin düzenlemiş olduğu "Saray´da Bir Gün" projesine katıldık. Bu projeyle öğrencilerimiz Topkapı Sarayı Müdürü´nden saraya dair bilgiler edinerek dönemin saray kültürünü de öğrenmiş oldular.