Etiket Sonuçları: edebiyat

Ara

TÜGVA İstanbul Ortaokul Koordinatörlüğünde okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Münazara Yarışması´nın Yarı Finali gerçekleştirildi. Okulumuz münazara grubu öğrencileri rakip okulumuz Şehit Muhammet Aksu Ortaokulu´na galip gelerek yarışmayı birincilikle tamamladı.

Türkçe öğretmenlerimiz Emel Yılmaz ile Ömer Faruk Özdemir´i  ve yarışmacı öğrencilerimizi tebrik eder; Kadir Topbaş Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilecek final yarışmasında kendilerine başarılar dileriz.

Ara

06.12.2018 Çarşamba günü TÜGVA İstanbul Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Münazara Yarışmasının II. Önelemesi gerçekleştirildi. Yarışmanın ikinci etabında Atışalanı Ortaokulu öğrencileriyle karşılaştığımız yarışmada okulumuz yarışmayı birincilikle tamamladı.

Yarışmacı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz Emel Yılmaz ile Ömer Faruk Özdemir´i tebrik eder; kendilerine final yolunda başarılar dileriz.

Ock

Türkçe öğretmenlerimizden Elif DEMİREL´in 5. sınıf öğrencileriyle  gruplar halinde hazırladığı Karagöz - Hacivat gölge oyunu Anadolumuzdaki kültürel değerlerimizi daha yakından tanımak ve hatırlamak adına canlandırıldı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.