Etiket Sonuçları: tören

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruşuluşunun 102. yılında 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı heyecanla,umutla ve çoşkuyla kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz.

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiyede olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkür ederiz.

Tem

26.05.2017 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde İmam Hatipler Arası Masa Tenisi 1. lik Ödülü´nü aldık. Galibiyetlerinden ötürü öğrencilerimiz Selahattin TEK, Uğurcan KAZKONDU, Berat MEMİÇ ve Yasin AYAN´ı tebrik eder; çalışmalarına rehberlik eden öğretmenimiz Asım TUNGAÇ´ı kutlarız.

´Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları-3/ Hz. Muhammed´in (s.a.v.) Hayatı´ konulu bilgi yarışmasında 6-J sınıfı öğrencilerimizden Funda GÖKTEKİN İstanbul İl Birinciliği ve Türkiye 23.lüğü elde ederken; 7-J sınıfı öğrencilerimzden Ayşe Serra GÜMÜŞTAKIM İstanbul İl 7.si oldu. Öğrencilerimizi ve onların yarışmaya hazırlanmasında emeği olan öğretmenimiz Recep GÖRGEÇ´i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.