Mevlid-i Nebi haftası için okulumuzda Kutsal Emanetler sergisi açıldı.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda burs almaya hak kazanan öğrencilere başarı belgesi takdim edildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında düzenlenen Hz.Peygamber'e Mektup yarışmasında ilçe 2.si 8-F sınıfından Elif Büşra AYDIN adlı öğrencimiz oldu.

Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Mevlidi Nebi Siyer Bilgi Yarışmasında grup olarak yarışan öğrencilerimiz Zeynep Er, Mehmet Baydur, Ahmed Edrees Jouaaneh 1. Oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Yarışması İlahi kategorisinde müzik öğretmenimiz Ceren TOKER'in çalıştırdığı öğrencimiz Berat Efe TOKKAN 2. Olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 6/G sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmeni Mine Barlık eşliğinde "Ali Kuşçu Uzay Evi"ni ziyaret etti. Gezide:

. Roket teknolojisinin temel prensipleri,

. Roketlerin tarihçesi ve gelişimi,

. Yerçekimi, etki-tepki yasası,

. Uzay mekiklerinin geçmişteki kullanım alanları ve amaçları hakkında bilgi edindiler. Seminer sonrasında özel kıyafetleri giyerek takım çalışması yoluyla bir arma tasarlayıp sunumu yaptılar.

Eyl

Mevlid kandilimizi kutlar ve tüm insanlığa barış,huzur ve feraset getirmesini temenni ederiz.

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 5-6-7-8 sınıflara yönelik hazır bulunuşluk uygulaması hafta sonu (23-24 Eylül 2023) yapılacaktır. Yapılacak olan uygulama EBA platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.  Öğrencilerimizin mutlaka platforma girip sınavlara katılması gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda 5. sınıflara Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programı kapsamında seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.

Ağu

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.  Sınava giriş belgelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ağu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce, imam hatip ortaokullarında yabancı dilde okuma, yazma, konuşma ve dinleme gibi dil becerilerinin daha aktif kullanılabilmesi amacıyla uygulanan "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" kapsamında yıl sonu sınavı okulumuzda da yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen program ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanında düzenlenen Teknofeste öğrencilerimizle katılım sağladık.

"Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında okulumuzda siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber suç ve siber zorbalık, internetin bilinçli ve güvenli kullanılması konuları hakkında Bilişim Öğretmenimiz Abdulkadir ÇOBAN tarafından seminer verildi.