Etiket Sonuçları: proje

Haz

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okulumuzda yürütülen Oku-yorum projesi uygulanmaktadır. Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla kitap okuma etkinliklerimiz yapılmıştır.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

etwinning projelerimizden biri olan ''WRİTE ME'' projesi için öğrencilerimiz pano oluşturdu. Panoda yabancı öğrencilerin gönderdiği kartpostallar sergilendi.

eTwinning projelerimizden biri olan ''KİTAPLARIN ŞARJI BİTMEZ'' projesi için öğrencilerimizle Topkapı Sarayı'nı gezdik. Sosyal bilgiler öğretmenimiz ÖZLEM KARACA ve Türkçe öğretmenimiz MİNE BARLIK'ın rehberliğinde öğrencilerimiz hem Topkapı Sarayı'nı gezip bilgilendi hem de bahçesinde kitap okudu.

Haz

2018-2019 eğitim öğretim yılında da okulumuzda yürütülmekte olan Beslenme Dostu Okul projesinin yürütme kurulu ve çalışma takvimi Ek´te yer almaktadır. Görüntülemek için ültfen TIKLAYINIZ.

Umudum Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Süleyma Dilmen tarafından öğrencimiz 6/K sınıfından Zeynep İrem Yıldırım evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Umudum Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencimiz 5/H sınıfından Beyza Naz Baltacı evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencimiz 5/H sınıfından Aişe Hilal Gündoğdu ve Cansu Boztürk evlerinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Tuğba Kevser Uysal ve Esranur Aygün tarafından öğrencimiz 7/J sınıfından Aleyna Akgün evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmenimiz Demet Velioğlu tarafından öğrencimiz 5/H sınıfından Ebral Şevük´ü evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencimize ve kıymetli ailesine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmlerimiz Neslihan Yavuz ve Ömer Faruk Özdemir tarafından öğrencimiz 8/E sınıfından Aliye Sayın ile 8/D sınıfından Arif Sayın evinde ziyaret edildi. Bizleri misafirperverlikleriyle onurlandıran sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki ziyaretlerimiz devam ediyor.

Temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetler kapsamında yer alan TÜBİTAK Bilim Fuarları, bir yarışma etkinliği değil, öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrencilerin, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşamaları amaçlamaktadır.

Her yıl katıldığımız Tübitak 4006;idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldığı Tübitak 4006 Bilim Fuarında sergilenmektedir.

Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrencilerimize ve fuara ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ederiz.

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı  ´´Kardeşlik Antlaşması´´ projemiz başvuruları tamamlanan 1548 proje arasından Değerler Eğitimi alanında seçilerek, sergilenmeye hak kazandı.

İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde okulumuz adına kurulu stantta Okul Müdürümüz Doğan HAKLI, öğrencilerimiz Emirhan KESTİ, Haktan ACAR, Muhammet Ozan DURDU, Yasin YAVUZ ve projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kevser UYSAL tarafından projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer YILDIZ tarafından ödül töreni gerçekleştirildi.