Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı

Okulumuzda 5. 6. Ve 7. Sınıflarımızda Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı uygulanmaktadır.

Şbt

19,20,21 Şubat 2024 tarihlerinde okulumuzu ortak okulumuzdan 17 öğrenci, 2 öğretmen ve 11 okul müdürüyle ziyarete gelen kafileyle öğrencilerimizin de katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Kazanım Değerlendirme Sınavı Yapıldı.

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu olarak UNESCO kardeş okulumuz Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu ile yürütülen projeler kapsamında, Birleşmiş Milletler Günü'nü müzikal gösteriler ve sanat sergisi etkinlikleriyle coşkuyla kutladık.

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu olarak UNESCO kardeş okulu Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu ile yürüttüğümüz projeler kapsamında Dünya İnsan Hakları Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutlayarak, proje çıktılarını paylaştık.

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu ve UNESCO Kardeş Okulu Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu, Ortak Projeler İçin Yola Çıkıyor!

Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu ile gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi tanışma toplantısında, her iki okulun öğrenci ve öğretmenleri bir araya geldi. Kültürler arası iletişimde bulunan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, keyifli anlar yaşadı.

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu olarak UNESCO kardeş okulları ağı projesine uygun şartları sağlayarak dahil olduk ve bu kapsamda Romanya Slobozia Conachi Ortaokulu ile kardeş ortak okul olduk.

2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımı ile Erasmus+’ın görünürlüğünün artırılması amacıyla tüm dünyada Ekim ayında düzenlenen bir iletişim kampanyası olan #ErasmusDays okulumuzda birçok etkinlik ve gösteriyle beraber kutlandı.

Okulumuzda 5. sınıflara Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programı kapsamında seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz 2022 yılından beklentilerini ingilizce olarak kartpostal hazırladılar. Etkinliğe emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

We learned the hours with our students (Öğrencilerimizle saatleri öğrendik).

Yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıflarımızda Listening ve Speaking çalışmalarımızdan örnekleri içermektedir. Öğrencilerimiz dinleyerek ve konuşarak ingilizcelerini geliştirmektedirler.

5. sınıflarımızda yabancı dili dinleyerek anlamalarını geliştirmek için film ayı etkinliği yapılmaktadır.