Kalite Takip Sistemi

Kalite Takip Sistemi (KTS), Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip türündeki okullarda yürütülen gelişim programıdır. Aşağıda listenen haberler bu program etrafında gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamaktadır.

Şbt

Sınıflarımızda panolarımız ve sınıf kapılarımız ders içerikleriyle alakalı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul kütüphanemizde öğrencilerimiz için askı da kitap uygulaması başlamıştır.

Şbt

Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili "üç aylar"ın ilki olan Recep ayının 27'nci gecesine denk gelmesi sebebiyle hafızlık öğrencilerimizle dualarla karşıladık.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Feyza Dünya, Öğretmenlerimize öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme konusunda eğitim vermiştir.

Okul Müdürmüz Nülüfer İNAN, sınıflarımızda uygulanan eğitim içeriğini izlemek ve değerlendirmek, öğretim birlikteliğini sağlamak amacıyla derslere girmiştir. Aynı zamanda öğretmenlerimiz arasında tecrube ve deneyim paylaşımında bulunmuştur.

Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte öğrencilerimizle günün anlam ve önemini anlatıldı ve öğrencilerimizle her gün bir cüz okunarak Hatim indirmeye başladık. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz kütüphanesi öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır. Öğrencilerimizin verimli bir şekilde kitap okuyacağı, akıl ve zeka oyunları oynayabileceği bir alan oluşturulmuş ve etkin olarak kullanılmaktadır.

Okulumuzda mevcut olan mescidimiz bodrum katta bulunmakta ve elverişsiz bir ortamdaydı. Bağışçımız sayesinde mescidimiz  öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın daha kolaylıkla erişebileceği bir kata yerleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kurtuluş savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitlerimiz için öğrencilerimiz hatimler indirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için, Esenler Kaymakamımız Adil Karataş ile buluşma gerçekleştirdik.

Mrt

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş/yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenlerimizle buluşma gerçekleştirdik. Yıllarca Öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden Esin Şentürk hocamız ve Murat Demir hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

8. sınıf öğrencilerimize tercih yapabilecekleri liselerin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin meslek kabiliyetleri ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimize ilgili dersleri seçmeleri kosunda Rehber Öğretmenimiz Seda Gençler tarafından yönlendirme işlemleri gerçekleştirildi.

Kalite Takip Sistemi´nin Ekim ayı etkinlikleri kapsamında Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor ve Kültürel Etkinlikler Alanına yönelik olarak öğrencilerimizle iki haftada bir toplanan yardımların üç ayrı aileye ulaştırılmasını sağladık.

Öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı kutlarız.