Hedef LGS

Hedef LGS 2024 Projesi

Hedef LGS projesi kapsamında imam hatip liseleri program çeşitliliği ve ilimizdeki imam hatip liselerinin tanıtımı ile ilgili afiş çalışmaları yapıldı. Hedef LGS panosunda paylaşıldı.

Hedef LGS projesi kapsamında zaman yönetimi broşür çalışması yayımlandı. Hedef LGS panosuna bir örneği asıldı.

Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Oratokulu olarak tüm kademelerde türkçe öğretmenlerimizin desteğiyle kitap okuma çalışma ve projelerimiz devam etmektedir.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle şehit öğretmen Aybüke Yalçın' ın hikayesini anlatan Aybüke: "Öğretmen Oldum Ben!" filmi izlendi.

Geçtiğimiz yıl okul birincimiz Tuana Koç ile 8. Sınıf öğrencileri bir araya geldi. Mezun öğrencimiz LGS hazırlık süreci, liseler  ve  süreçte dikkat edilmesi gereken noktalar üzerine yaşantı ve bilgilerini paylaştı; 8. Sınıf öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Hedef LGS kapsamında okulumuz matematik öğretmeni Şeymanur Dağlı Atmaca tarafından soru çözme teknikleri semineri gerçekleştirildi.

Hedef LGS kapsamında ara tatilde 8. sınıf öğrencilerimizle denemeler, sinema etkinliği, verimli ders çalışma ve zaman yönetimi seminerlerini içeren kamp programımız gerçekleştirildi.

HEDEF LGS kapsamında sekizinci sınıf branş öğretmenlerimiz LGS çıkmış sorularının konu bazlı analizlerini gerçekleştirdi.

HEDEF LGS kapsamında okulumuzun psikolojik danışmanı Feyza Dünya tarafından LGS , liseler ve LGS ebeveyni olmak üzerine veli semineri gerçekleştirildi.

Hedef LGS kapsamında okulumuzun psikolojik danışmanı Feyza Dünya sekizinci sınıflarla LGS tanıtım seminerini gerçekleştirdi.

Hedef LGS projesi kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılı LGS ile ilgili okul müdür vekilimiz Ayşegül GEKİŞ tarafından 8. sınıf öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.