Kas

Öğrencilerimiz arasında Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması düzenlendi.

Genç Sada Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması (Erkek)

1. Selman Taş 8-A

2. Emir Abdurrahman Konca 8-B

3. Halil İbrahim Yıldız 7-E

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması

1. Berat Efe Tokkan 8-A

2. Emir Abdurrahman Konca 8-B

3. Fatih Örünç 8-C

Genç Sada Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması (Kız)

1. Zehra Öztemur 6-İ

2. Kevser Naz Genciz 6-İ

3. Rana Koç 7-H

Kas

Bilim Olimpiyatları 1. aşama sınavını ilçemizde geçen 12 öğrencinin 6'sı okulumuzdan olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Millî Mücadele'nin fedakâr kahramanları başta olmak üzere milletimize ve devletimize hizmet etmiş bütün devlet adamlarımızı, aziz vatanımızı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Feyzullah SERT, Şube Müdürlerimiz Nülüfer İNAN ve Ramazan YILMAZ okulumuza taziye ziyaretinde bulundular.

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Mustafa ANTİL vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

Erasmus Days projemiz kapsamındaki açılış etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Feyzullah SERT ve Şube Müdürümüz Nülüfer İNAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi.

Mevlid-i Nebi haftası için okulumuzda Kutsal Emanetler sergisi açıldı.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda burs almaya hak kazanan öğrencilere başarı belgesi takdim edildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında düzenlenen Hz.Peygamber'e Mektup yarışmasında ilçe 2.si 8-F sınıfından Elif Büşra AYDIN adlı öğrencimiz oldu.

Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Mevlidi Nebi Siyer Bilgi Yarışmasında grup olarak yarışan öğrencilerimiz Zeynep Er, Mehmet Baydur, Ahmed Edrees Jouaaneh 1. Oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Yarışması İlahi kategorisinde müzik öğretmenimiz Ceren TOKER'in çalıştırdığı öğrencimiz Berat Efe TOKKAN 2. Olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 6/G sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmeni Mine Barlık eşliğinde "Ali Kuşçu Uzay Evi"ni ziyaret etti. Gezide:

. Roket teknolojisinin temel prensipleri,

. Roketlerin tarihçesi ve gelişimi,

. Yerçekimi, etki-tepki yasası,

. Uzay mekiklerinin geçmişteki kullanım alanları ve amaçları hakkında bilgi edindiler. Seminer sonrasında özel kıyafetleri giyerek takım çalışması yoluyla bir arma tasarlayıp sunumu yaptılar.

Eyl

Mevlid kandilimizi kutlar ve tüm insanlığa barış,huzur ve feraset getirmesini temenni ederiz.