7. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde Hac Konusunu işlerken İhram konusu uygulamalı olarak işlendi.

Ülkemizin yer altı kaynaklarını gün ışığı ile buluşturan, çıkardıkları cevherle yarınımızı aydınlatan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsun.

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı pano için kendilerine teşekkür ederiz.

10 farklı ortak ile yürütülecek olan #OyunMatik Projesi Matematik kazanımlarını geleneksel çocuk oyunları ile harmanlayarak,okul dışı ortamlarda matematik kullanımına yönelik etkinlikler yapmayı hedeflemektedir.

Okulumuz Öğretmeni Gaye KAYAR projeye dahil olmuştur.

Başarılı bir proje dönemi olmasını diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümünde aziz hatırasını saygıyla yad ediyoruz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda 30.10.2022 saat 11.00'de Okul Aile Birliği Genel Kurul seçimi yapıldı.

Okul Aile Birliği Başkanlığına Selvi DEMİRBAŞ seçildi. Kendisini tebrik eder görevinde başarılar dileriz.

Okul Aile Birliği Bağış Hesabımız:

Banka:Ziraat Bankası Taşocağı Caddesi Şubesi

Hesap Adı: Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği

IBAN: Tr720001002569975750775001

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

Öğrencilerimiz İngilizce dersinde 29 Ekim Atatürk'e Mektup Yazma etkinliği gerçekleştirdi.

İstanbul Veli Akademileri kapsamında 27 Ekim 2022 saat 14.00'te okulumuz Rehber öğretmeni Feyza DÜNYA tarafından velilerimize Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme eğitimi verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

İmam Hatipler Haftası nedeniyle ilçemiz Kadir Topbaş Kültür Merkezinde program düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz psikolojik danışmanı Feyza DÜNYA tarafından aile okulu kursu verilecektir. Kurs ile ilgili detaylı bilgiyi okul rehberlik servisinden alabilirsiniz.

27.10.2022 saat 12.00'de okulumuz konferans salonunda okul aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır. Velilerimiz katılım sağlayabilirler.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce, imam hatip ortaokullarında yabancı dilde okuma, yazma, konuşma ve dinleme gibi dil becerilerinin daha aktif kullanılabilmesi amacıyla uygulanan "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" kapsamında seviye tespit sınavı okulumuzda da yapıldı.

Eyl

Esenler Belediyesinin geri dönüşümden elde ettiği derterler okulumuzdaki öğrencilere gönderildi ve ücretsiz olarak öğrencilerimize dağıtıldı.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından okulumuz öğrencilerine ücretsiz dağıtılmak üzere gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynak olarak gönderilen kazanım kavrama test kitapları yeni eğitim öğretim yılının başında öğrencilerimize dağıtıldı.

Ağu

Şanlı zaferi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı' nı en içten duygularımızla kutlar, saygılarımızı sunarız.