Hedef LGS

Hedef LGS 2024 Projesi

Hedef LGS projesi kapsamında okul psikolojik danışmanı Feyza Dünya tarafından Sınav Kaygısı konulu seminer gerçekleştirildi.

Hedef LGS projesi kapsamında okul psikolojik danışmanı Feyza Dünya ve Seda Gençler eşliğinde Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Lisesi'ne gezi düzenlendi.

Hedef LGS projesi kapsamında 2022 yılı LGS çıkmış soru denemesi gerçekleştirildi.

Hedef LGS projesi kapsamına okul psikolojik danışmanı Feyza Dünya tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Dikkat ve Odaklanma konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef Lgs kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi'ne gezi düzenlendi.

Mrt

Hedef LGS projesi kapsamında okulumuz psikoojik danışmanı Feyza Dünya tarafından lise türleri ve ilimizdeki liseler hakkında seminer çalışması yapıldı.

Mrt

Topkapı Teknoloji Koleji tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik lise tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef LGS projesi kapsamında Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen İstanbul il zümre toplantısına katılım sağlandı.

Mrt

Hedef LGS projesi kapsamında  okul psikolojik danışmanımız Feyza Dünya tarafından 8. Sınıf velilerine yönelik LGS ve liseler hakkında seminer yapıldı. Okulumuzda yapılan deneme analizleri paylaşıldı

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında 7. sınıf velilerine DYK ve Hedef LGS projeleri afişler üzerinden tanıtıldı.

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında okul psikolojik danışmanı Feyza Dünya tarafından sekizinci sınıflara etkili ders çalışma semineri yapıldı.

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında 7. Sınıf öğrencilerine DYK ve Hedef LGS projesi ile ilgili bilgilendirme yapıldı, okulumuzda yapılan çalışmalar anlatıldı.

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında okul müdürümüz Ayşegül Gekiş başkanlığında 7. sınıf rehber öğretmenlerine DYK ve Hedef LGS projesi hakkında bilgi verildi, yapılan çalışmalar anlatıldı.

Şbt

Okulumuz psikolojik danışmanı Feyza Dünya tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Meslek ile İlgi, Değer, Yetenek ve Kişisel Özellik İlişkisi  konusunda seminer yapıldı. Seminer sonrası meslek tabusu etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Diyalog Müzesi gezimiz gerçekleştirildi. Görme engelli bireylerin hayatlarını deneyimleyen öğrencilerimiz unutulmaz anlar yaşadı.